Çardak Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmenin öncelikli hedef olmasını,öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin birbirlerinin gelişmelerine katkıda bulunması,herkesin eğitim için fedakarlık yapmasını,tüm yatırımların geleceğe yönelik olmasını istiyoruz.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğreneceğine inanıyoruz.Onların bilgili yetenekli,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini,yeniliklere ve gelişmelere açık olmalarını,vatana ve millete hayırlı olmalarını sağlamak için varız.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Kömür-Odun)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (258) 851 10 19

WEB - https://cardak701807.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU CAD. ÇARDAK ORTAOKULU BLOK NO: 31 ÇARDAK / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çardak ilçe merkezindedir. Çardak ilçe nüfusu 4700 dür.

Ulaşım İlçemiz Denizli-Ankara karayolu üzerindedir. Çardak Birlik Kooperatif minibüsleri ile gelip gidilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 55 km.